Friskvårdsservice

Vårda dina skördemaskiner

En tröska går i snitt 150 - 250 timmar per säsong och då ska allting fungera. När vädret är gynnsamt är det full gas som gäller. Det finns inte utrymme för stillestånd. En genomgång av maskinen efter slutförd säsong gör den redo för nästa års högtryck.

Tröskor, hackar, pressar & slåtterkrossar

För att få fullt utbyte av maskinens prestanda krävs service av specialister som kan både elektronik och hydraulik. En professionell friskvård av maskinerna, tillsammans med nya slitdelar, är ett verktyg som håller driftskostnaderna nere. Helst bör maskinerna lämnas in på förebyggande service varje år, lite beroende på hur mycket man kör. Även om friskvårdsservicen kostar en del om man har många maskiner, så blir det mycket billigare i slutändan.

Bra erbjudanden på service under lågsäsong

Passa på att lämna in dina maskiner för service under lågsäsong så är de startklara i god tid inför nästa säsong. Friskvårdsserva din skördemaskin och få 15 % rabatt på arbetskostnaden. Friskvårdsservice för din skördemaskin kan du boka under perioden 19 september till 31 mars. En förutsättning är att vi servar maskinen när det passar vår verkstadsplanering, men lovar att servicen är utförd innan säsongsstart.

Delbetala gärna med Agrolkortet!

Vårda dina traktorer

Lantmännen Maskin Classic Service 5+ är erbjudandet till dig som har en traktor som är fem år eller äldre. Erbjudandet gäller året om och ger dig 25 % rabatt på arbetskostnaden. Dessutom har vi bra pris på reservdelar till äldre traktorer. Hör med din lokala anläggning.

Kontaktuppgifter till din lokala anläggning ser du här.

Dela:  
 
Tipsa en vän
Din kommentar har skickats. Ett fel inträffade. Försök igen senare Stäng
Kontakta oss
Ditt meddelande har skickats Ett fel inträffade. Försök igen senare Stäng