Traktorerna till flishuggen

Traktorn som kraftkälla är inte bara en flexibel lösning som kan ge ekonomi även vid mindre uppdrag utan ger också ett bättre utnyttjande av traktorn vintertid. Med traktorn som dragare får du ett smidigt ekipage som lätt tar sig fram även på de mindre vägarna. Du kan enkelt transportera flishuggen ganska långa sträckor mellan olika avläggningar.

Hög komfort

Viktigast under långa arbetsdagar är kanske ändå komforten. Dagens moderna traktorer är bekväma arbetsredskap med låg ljudnivå och en komfort helt i klass med många skogs- och entreprenadmaskiner. Det betyder mycket under långa arbetsdagar.

Valtra T och S

Valtra T202  Valtras T-serie erbjuder mycket hästkraft i förhållande till sin vikt och är en utmärkt kraftkälla till flishuggen. Vill du ha ut ytterligare effekt finns Valtras S-serie. Med omvänd förarplats får du bra överblick. Med Sigma Power, förstärkt kraftuttag, ökar effektiviteten ytterligare utan att fresta på lamellpaketen.
Här kan du läsa mer om Valtra T och Valtra S

Fendt 800 Vario SCR och 900 Vario SCR

Fendt 936

Fendts 800- och 900-serie är kraftfulla traktorer som erbjuder de egenskaper som flishuggen kräver och lite till. Full dragkraft och mångsidighet när det gäller burna redskap ger stor flexibilitet. Traktorn är inte bara en utmärkt kraftkälla i skogsbruket utan passar lika bra för entreprenad som jordbruk. Väljer du till den fabriksmonterade vändbara förarplatsen med fullfunktion ökar användningsområdet ytterligare. 

 
Dela:  
 
Tipsa en vän
Din kommentar har skickats. Ett fel inträffade. Försök igen senare Stäng
Kontakta oss
Ditt meddelande har skickats Ett fel inträffade. Försök igen senare Stäng