Traktor + vagn

Med traktor och vagn tar du dig fram överallt. Koppla en skogsvagn bakom traktorn så har du ett utmärkt ekipage vid gallring. Du får ett smalt och smidigt ekipage som tar sig fram överallt. Ett extra plus är den låga vikten som skonar marken.

Med traktorn transporterar du dig i 40 km/h på väg, vilket gör det lönsamt att också ta hand om mindre avverkningsposter. Traktor och vagn har dessutom många användningsområden, var för sig och tillsammans.

Per Johnsson, Skillingaryd, kör Valtra och Moheda skogsvagn

Vagn utvecklad för svenska förhållanden

Moheda skogsvagnar har under många år legat i topp när det gäller driftsäkerhet. De är svensktillverkade och särskilt utvecklade för svenska förhållanden. Den nya serien har utvecklats ytterligare. Bättre utnyttjat material med färre svetsfogar har gett en starkare vagn med ett kraftigare ramverk. En ny typ av boggieupphängning ökar bredden och ger bättre frigång utan att för den skull öka vagnens totala bredd. Ventilerna ger en utmärkt känsla i krankörningen och de nya materialvalen har gjort sikten genom skyddsgrinden ännu bättre. Moheda skogsvagnar fins både med och utan drivning. Mer info om Moheda skogsvagnar hittar du här.

 

Dela:  
 
Tipsa en vän
Din kommentar har skickats. Ett fel inträffade. Försök igen senare Stäng
Kontakta oss
Ditt meddelande har skickats Ett fel inträffade. Försök igen senare Stäng