Traktorn som dragare

Valtra traktorn är en utmärkt dragare i skogen. Bukplåtar, smala skärmar och skydd för lampor är bara några exempel på detaljer som gör att Valtra klarar även de tuffaste jobben.

En välutrustad dragare

Valtras minsta modeller, A- respektive N-serien, har en kapacitet som räcker långt som dragare av vagn. De är smidiga att köra i skogen, inte minst tack vare HiTech med kopplingsfri fram och back, vilket gör det enklare att byta körriktning.

Valtras A-serie erbjuder en skogshytt med bland annat extra utrymme som gör det enkelt att svänga förarstolen 180°, bakre gaspedal samt anpassad bakruta för att kunna montera mekaniskt ventilpaket. Med rätt däck tar du dig fram överallt. Antingen du väljer särskilt anpassade skogsdäck eller diagonaldäck, som passar för lättare skogsarbete.


Väljer du skogshytt till Valtra N får du takfönster som ger dig bättre överblick. 

Bakrutekil för bra och enkel ventilplacering


Valtras N-serie är det perfekta valet för dig som vill arbeta med en driven skogsvagn. Väljer du skogshytt får du takfönster som ger dig bättre överblick när du arbetar med kran, rutor av splitterfritt material (polykarbonat) och en skyddsbåge runt taket. Allt för bästa tänkbara arbetsmiljö.
Du kan också välja fabriksmonterat dubbelkommando, TwinTrac, som gör det lika bekvämt att arbeta i båda körriktningarna. Med omvänd förarplats får du utmärkt sikt över redskap och arbetsområde. Det finns också möjlighet att välja turbinkoppling vilket ger mjukare körning. Du slipper frikoppla, traktorn startar mjukare och det gör att du lättare tar dig fram i skogen, även om underlaget är besvärligt. Naturligtvis är alla dina tillval fabriksmonterade när den nya traktorn levereras till dig. .

 

 

Dela:  
 
Tipsa en vän
Din kommentar har skickats. Ett fel inträffade. Försök igen senare Stäng
Kontakta oss
Ditt meddelande har skickats Ett fel inträffade. Försök igen senare Stäng