Borgeby Fältdagar

Borgeby Fältdagar

Mötesplatsen för alla som har lantbruk som främsta intresse och sysselsättning. En jordnära fackmässa med en unik kombination av demonstrationsodlingar, över 350 utställare, praktiska maskindemonstrationer och seminarier. Intresset för Borgeby Fältdagar bara växer – förra året kom det över 20.000 besökare från hela landet och även från norra Europa. Välkommen du också den 28-29 juni!

Borgebys mässtraktor på plats

I hällande regn överlämnades den officiella mässtraktorn till Borgeby Fältdagar. I år är det en Valtra N124 Hitech som kommer att användas i det dagliga arbetet på mässfältet, allt ifrån odlingar i småparceller till förberedelser av de stora demonstrationsytorna.

 

Årets teman: Smart tillage

Årets tema - Smart tillage - fokuserar på smart jordbearbetning där man utgår ifrån förutsättningarna på varje enskild gård.

Lantmännen på Borgeby

Lantmännen finns som vanligt på plats.

Något för alla

Lantmännen Maskin bjuder på ett fullmatat program med maskiner och redskap från bl a Valtra, Fendt, Väderstad och KUHN. Vi presenterar vårt utbud av reservdelar och verkstadstjänster, med bland annat Lantmännen Maskin Classic. Givetvis får du inte missa nya Valtra A4.

Nya Valtra A

I Lantmännen Lantbruks demoodlingar visar vi flera sortnyheter och presenterar olika odlingsstrategier. Passa på att prata foder, vall och grovfoderproduktion med oss. Spannmål är ett högintressant ämne så här års. Missa inte att diskutera vilka möjligheter du har för din försäljning.

I tältet bjuder vi på fika.

Du hittar oss i monter A70 (Maskin) och A83 (Lantbruk).

Varmt välkommen!

Här hittar du mer information om Borgeby Fältdagar.

 

 

 

Dela:  
 
Tipsa en vän
Din kommentar har skickats. Ett fel inträffade. Försök igen senare Stäng
Kontakta oss
Ditt meddelande har skickats Ett fel inträffade. Försök igen senare Stäng