Lantmännen Maskin Classic

Lantmännen Maskin Classic

Lantmännen Maskin Classic är ett erbjudande i två delar, Reservdelar 5+ och Service 5+, som underlättar för alla som har traktorer som är fem år och äldre.

Lägre kostnader och fortsatt driftsäkerhet

Lantmännen Maskin Classic ger fortsatt säker maskinanvändning för äldre traktorer med reservdelar och service till lägre kostnader.

Reservdelar 5+

Reservdelar 5+ är kvalitetssäkrade delar med ett års garanti. Classic-sortimentet omfattar delar till alla traktormärken. Reservdelarna finns till försäljning på samtliga Lantmännen Maskin-anläggningar samt i vår butik på nätet.

Service 5+

För planerad service på traktorer fem år och äldre erbjuder vi Service 5+, en fullservice till 25 % lägre arbetskostnad oavsett traktormärke. Fullservice innebär att ingen servicepunkt är borttagen - Service 5+ är en komplett genomgång av traktorn, men till lägre kostnad.

Höjer andrahandsvärdet

Låg driftskostnad blir viktigare ju äldre traktorn blir vilket kan leda till att man blir mindre benägen att lämna in sin traktor på service. Samtidigt är en korrekt service av största vikt för att undvika stillestånd och höga reparationskostnader. Med Lantmännen Maskin Classic erbjuder vi en fullservice utförd av auktoriserade och utbildade mekaniker till en kostnad som definitivt konkurrerar med all tid som du annars spenderar för att serva själv eller driftstopp orsakade av eftersatt underhåll. Eftersom servicen utförs på en auktoriserad verkstad höjs även andrahandsvärdet på traktorn.

Dela:  
 
Tipsa en vän
Din kommentar har skickats. Ett fel inträffade. Försök igen senare Stäng
Kontakta oss
Ditt meddelande har skickats Ett fel inträffade. Försök igen senare Stäng