ÖverumÖverum KultivatorerÖverum KultivatorerÖverum Kultivatorer

Kongskilde Kultivatorer

Vibro Flex

Vibro Flex 6000 med VF6000 pinnar är en kraftig typ av stubbkultivator. Kultivatorn levereras endast i bogserat utförande med arbetsbredderna 5, 6, 7 och 8 m. Vibro Flex 6000 lämpar sig för primär jordbearbetning efter skörd, där man önskar säker nedmyllning av halm och växtrester.

Harvarmen med sex kraftiga pinnaxlar av fyrkantprofil, och en pinndelning på 225 mm, ger mycket bra genomsläpplighet för halm och växtrester utan stopp. De kraftiga och starkt vibrerande pinnarna ger samtidigt en effektiv inblandning, och med det breda utbudet av spetsar och skär från Vibro Flexprogram-
met, säkras många användningsområden för kultivatorn. Djupinställningen sker noggrant med boggiehjulen i huvudramen och hjulen i sidosek-tionerna som styrs av det hydrauliska master/slave-systemet. Beroende på jordförhållanden och val av skär, kan arbetsdjupet regleras från 5-25 cm.

Vibro Flex 6000

  • Kraftiga och starkt vibrerande Vibro Flex-pinnar ger effektiv inblandning.
  • Noggrann djupinställning med boggiehjul i huvudram och hjul i sidosektioner, hydrauliskt styrda med master/slave-system.
  • Till Vibro Flex 6000 finns flera olika efterredskap för utjämning, samt ett drag för bogserad vält, så att återpackning kan ske vid behov.
  • Alla modeller fälls ihop hydrauliskt till 3,0 m transportbredd.
Dela:   | Skriv ut | Ladda ned broschyr (490,87 Kb)
 
Tipsa en vän
Din kommentar har skickats. Ett fel inträffade. Försök igen senare Stäng
Kontakta oss
Ditt meddelande har skickats Ett fel inträffade. Försök igen senare Stäng