Quicke TrimaQuicke Frontlastare på CLAAS traktorTrima FrontlastareQuicke Frontlastare på Fendt traktor

Quicke/Trima Frontlastare

Lättmanövrerad och flexibel frontlastare

Ålö AB, med varumärkena Quicke och Trima, är en världsledande tillverkare av frontlastare. Sortimentet spänner över frontlastare för jordbrukstraktorer mellan 40 och 270 hk. I takt med att utvecklingen går mot större och tekniskt mer avancerade jordbrukstraktorer, blir även frontlastarna alltmer sofistikerade. Man har även ett stort sortiment av lastarredskap för alla typer av arbeten. I sortimentet finns bl a skopor, pallgafflar och ensilagegripar.

Specialutvecklat ventilsystem

Ålös ventilsystem LCS (Loader Control System) är specialutvecklat för de funktioner och krav som ställs på frontlastare. Optimalt anpassade flöden ger suverän kontroll, direktrespons och körkänsla. LCS är standard på samtliga nya Quicke- och Trima-lastare.

Quicke är lastaren för dig med riktigt höga krav på prestanda och smarta funktioner. Med Quicke kan du dessutom få färgade parallellföringsstag som matchar din traktor.

Trima är en rejäl och pålitlig frontlastare som ger dig högsta möjliga driftsäkerhet, ergonomi och produktivitet. Finns i många storlekar.

Dela:   | Skriv ut | Ladda ned broschyr
 
Tipsa en vän
Din kommentar har skickats. Ett fel inträffade. Försök igen senare Stäng
Kontakta oss
Ditt meddelande har skickats Ett fel inträffade. Försök igen senare Stäng