Verkstad & reservdelar

Duktiga mekaniker, snabb service

Specialistutbildade tekniker står beredda att ge snabb service, antingen på någon av våra 60 verkstäder runt om i landet eller via våra servicebilar. Inte minst viktigt när det är högtryck i lantbruket. Här hittar du kontaktuppgifter till våra verkstäder.

Ett brett sortiment reservdelar

I våra butiker hittar du ett brett sortiment produkter och reservdelar, riktat mot lantbruk, skog och entreprenad. Här får du också kunnig hjälp. Automatisk lagerpåfyllning gör att de allra flesta produkter och reservdelar som behövs i ditt dagliga arbete alltid finns hemma. Skulle något saknas beställer vi det från centrallagret och sms-aviserar så snart produkten anlänt. Här hittar du adresser/telefonnummer till våra butiker.

Reservdelar dygnet runt

Dygnet runt kan du även handla  reservdelar med ett års garanti. Vi har original reservdelar till Valtra och Fendt, Classic Reservdelar 5+ till Valtra och Fendt 5 år och äldre, samt reservdelar till varumärken, som till exempel Case IH, Claas, Deutz-Fahr, John Deere, Massey Ferguson, New Holland och Volvo BM.

Genom att logga in i vår e-handel har du bland annat möjlighet att söka reservdelar och kringutrustning direkt på märke och modell, bläddra i våra reservdelskataloger och ta del av sprängskisser.  

I vår e-handel ser du direkt om en reservdel finns på din närmsta anläggning eller om den behöver beställas från centrallagret i Malmö. Läs mer om vår e-handel här.

Snabb leverans

Lantmännen Maskins centrallager finns i Malmö vilket innebär att du vid behov kan få dina reservdelar på ett par timmar. Här anpassas öppettiderna efter säsong med ett snitt på 75 timmar i veckan.

Vårt mål är att dina maskiner ska fungera. Det är du som styr vårt utbud av tjänster och vi hjälper dig att optimera användandet av din maskinpark. Saknar du något? Hör av dig, så ska vi försöka hjälpa dig!Dela:  
 
Tipsa en vän
Din kommentar har skickats. Ett fel inträffade. Försök igen senare Stäng
Kontakta oss
Ditt meddelande har skickats Ett fel inträffade. Försök igen senare Stäng