Aktuellt i butiken

Välkommen till en anläggning nära dig

I Lantmännen Maskins butiker hittar du ett brett sortiment av tillbehör och reservdelar, riktat mot lantbruk, skog och entreprenad.  Här får du också kunnig hjälp. Automatisk lagerpåfyllning gör att de allra flesta produkter och reservdelar som behövs i ditt dagliga arbete alltid finns hemma. Skulle något saknas, beställer vi det från centrallagret och sms-aviserar så snart produkten anlänt.

I vår e-handel köper du reservdelar med ett års garanti dygnet runt. Här hittar du såväl originaldelar till ett antal av de varumärken vi saluför som Lantmännen Maskin Classic (reservdelar till traktorer fem år och äldre) och även prisvärda reservdelar till de allra flesta traktormärken som säljs på den svenska marknaden.

Som inloggad kund hos Lantmännen Maskin kan du dessutom söka bland reservdelar i de anslutna leverantörernas webbaserade reservdelskataloger, med uppdaterad tillgänglighet och prisuppgifter. Du kan se om en viss reservdel finns för omgående avhämtning på en anläggning nära dig, eller om den behöver beställas från centrallagret i Malmö.

Just nu till extra förmånliga priser

Just nu finns ett antal produkter till extra förmånligt pris i butikerna på våra anläggningar. Välkommen in till en anläggning nära dig.

 
Tipsa en vän
Din kommentar har skickats. Ett fel inträffade. Försök igen senare Stäng
Kontakta oss
Ditt meddelande har skickats Ett fel inträffade. Försök igen senare Stäng